• Velkommen til Danmarks bedste rofarvand

  • Velkommen til Danmarks bedste rofarvand
  • Velkommen til Danmarks bedste rofarvand
  • Velkommen til Danmarks bedste rofarvand
  • Velkommen til Danmarks bedste rofarvand

Bornholm rundt i havkajak 10.- 13. august 2017
SIDSTE: 1 gratis færgebillet til bil med 5 personer + kajaktrailer ledig for hurtig klub.

4 dages ekspedition i afslappet tempo langs den Bornholmske skærgård og kilometerlange hvide sandstrande - i alt ca. 116 km fordelt over 4 dage og opdelt i to hold efter kilometertid. Er du tilmeldt nyhedsbrevet - ellers gør det i højre side.
Læs Jan Ludvigsen's beretning fra 2015 her.


I 2017 har vi 5 års jubilæum. 
Da Mols Linien overtager sejladsen til/fra Bornholm fra 1. august 2018 og dermed lukker vores 150 år gamle og hæderskronede "BornholmerFærgen", vil fremtidige træf desværre nok blive dyrere, men vi går selvfølgelig i "løsningsmode" og vender tilbage. 
En STOR TAK til BornholmerFærgen for altid velvillig støtte, sponsorater og opbakning til det Bornholmske sport- og kulturliv.


Vælg mellem gruppe 5 (5-6 km/t) eller gruppe 7 (6-7 km/t).
Lokale kajakguider vil fortælle om øens særpræg og vi roer blandt andet ind i den "våde- & tørre ovn" som ligger under Hammershus ruinen. Vi holder pauser i idylliske kystbyer og der er god tid til at bade og spise medbragt mad.

Din bagage transporterer vi rundt på øen mellem overnatningsstederne, så du slipper for at ro i en "synkefærdig" kajak. Du skal blot have skiftetøj, badetøj og dagens forplejning med i kajakken. Overnatning sker på to "primitive" og en fuldt udrustet campingplads.

Deltagerbegrænsning max. 100 deltagere. 

Bornholm rundt i havkajak arrangeres af bornholmskajakklub.dk
BornholmerFaergen-logo